• LIFE&STYLE

    Οι λαμπερές παρουσίες στο Προεδρικό Μέγαρο που έκλεψαν τις εντυπώσεις

    • NewsRoom

    Θεοδώρα Τζάκρη, Νόνη Δούνια, Δόμνα Μιχαηλίδου, Έλλη Στάη


    Ξεχώρισαν Νόνη Δούνια, Δόμνα Μιχαηλίδου, Θεοδώρα Τζάκρη, και Έλλη Στάη

    Εντυπωσιακές ήταν οι παρουσίες στην εκδήλωση για την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας, που διεξήχθη, το βράδυ της Τετάρτης, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

    Νέοι βουλευτές και ευρωβουλευτές, αλλά και γενικότερα ο πολιτικός, αλλά και δημοσιογραφικός κόσμος έδωσε το «παρών» στην μεγάλης σημασίας εκδήλωση με τις λαμπερές κυρίες να ξεχωρίζουν.

    Στη συγκεκριμένη εκδήλωση οι προσκλήσεις που δόθηκαν με καθυστέρηση, εξαιτίας των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ήταν προσωπικές και ατομικές με αποτέλεσμα ο κάθε πολιτικός να μην έχει τη δυνατότητα να συνοδεύεται από το ταίρι του.

    Τα βλέμματα τράβηξαν οι καλοντυμένες κυρίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

    Με ένα nude φόρεμα Zara, το οποίο είχε στο επάνω μέρος του κέντημα από δαντέλα και στο κάτω μέρος έκανε πλισέ εμφανίστηκε, η νεοεκλεγείσα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, η οποία πρόσφατα δέχτηκε σεξιστική επίθεση για τη θέση της στη Βουλή. 

    Το outfit ολοκλήρωσε με γόβες σε πιο σκούρο χρώμα και ένα clutch στο χρώμα του φορέματος.

    Τα μαλλιά της επέλεξε να πιάσει σε σικ χαμηλό κότσο με μερικές μπούκλες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

    Νόνη Δούνια

    Ένα total black outfit επέλεξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά για την περίσταση. Μαύρα φορέματα φόρεσαν και οι δύο κυρίες του υπουργείου Παιδείας, η υπουργός Νίκη Κεραμέως και η υφυπουργός Ζοφία Ζαχαράκη.

    Φώφη Γεννηματά
    Σοφία Ζαχαράκη και Νίκη Κεραμέως
    Νίκη Κεραμέως

    Λίγο περισσότερο χρώμα έδωσε με την εμφάνισή της η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία φόρεσε ένα γαλάζιο φόρεμα με ένα ιδιαίτερο κοντό σακάκι σε φλοράλ μοτίβο και ένα nude clutch.

    Κατερίνα Μονογυιού

    Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη επέλεξε να φορέσει εντυπωσιακό λευκό midi φόρεμα, έχοντας τον έναν ώμο ακάλυπτο.

    Θεοδώρα Τζάκρη

    Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου εντυπωσίασε με ένα μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα σε πορτοκαλί αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με nude γόβες.

    Δόμνα Μιχαηλίδου

    Την παράσταση έκλεψε και η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, η οποία επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα στο πάνω μέρος. Χαμογελαστή και ευδιάθετη με το χαρακτηριστικό hairstyle που μας έχει συνηθίσει και το κόκκινο μανικιούρ της έκανε μία άκρως σικ εμφάνιση.

    ελλη σταη
    Έλλη Στάη

    Το «παρών» έδωσε η πρώην υπουργός, Όλγα Γεροβασίλη και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    Η πρώην υπουργός επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε γκρι απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες.

    Όλγα Γεροβασίλη και Αλέξης Τσίπρας

    Η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη παρευρέθηκε, επίσης, στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ επέλεξε και εκείνη ένα μαύρο outfit, αλλά πρόσθεσε μία πινελιά χρώματος με μία πολύχρωμη φλοράλ ζώνη.

    Σοφία Βούλτεψη

    Η δημοσιογράφος, Αντριάνα Παρασκευοπούλου ήταν επίσης στο Προεδρικό Μέγαρο με ένα απλό, αλλά άκρως κομψό μαύρο φόρεμα.

    Αντριάνα Παρασκευοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ