ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα 6χρονο παιδί παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα σήμερα το μεσημέρι στη Λαμία. Το παιδί μεταφέρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο για να μπορέσει να πάει όσο το δυνατόν γρηγορότερα,ενώ οι συγγενείς του μικρού επιτέθηκαν στον οδηγό.
Ήταν η ώρα που είχε τελειώσει το σχολείο και το 6χρονο παιδί επέστρεφε στο σπίτι του. Ο 6χρονος βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο, παρακείμενο του σχολείου του, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, ο οδηγός του IX οχήματος, ο οδηγός υποστήριξε ότι το μικρό παιδί πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει και να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του. Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει τον 6χρονο μαθητή.
Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατυχές συμβάν διερευνούν οι αρμόδιες αρχές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε εφαρμογή η ρύθμιση για τις 120 δόσεις-Πώς θα ενταχθείτε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Σαμαρά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μπλακ άουτ» σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Πέμπτη από την απεργία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ κλείνει τελείως από απόψε το βράδυ – ΟΙ ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία – «Δεν μπορούν να μας εκβιάσουν», λέει ο Τραμπ
- Λευκός Οίκος: Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ για Ορμούζ και Ιράν, λέει το Axios
- ΗΠΑ: «Μπλόκο» στη γαλλική έρευνα για τo X του Μασκ
- Λαζαρίδης: Έκανε retweet αιχμηρό σχόλιο κατά της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την παραίτησή του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.