ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Επί αυτής της κυβέρνησης ήρθαν Chevron και Exxon στην Ελλάδα – Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Πέμπτη 3 Απριλίου θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.
Ειδικότερα στις 11.00 ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση & Επιχειρηματικότητα: Η Δυτική Μακεδονία περνάει σε νέα εποχή», στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.
Στις 13.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου επενδυτικού πλάνου της ΔΕΗ για τη Δυτική Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί στον ΑΗΣ Καρδιάς.
Διαβάστε επίσης
Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι πρωτοβουλίες για τη θεσμική ενίσχυση του οινοτουρισμού
Ζαχάροβα: Το μητρώο «ξένων επιρροών» δείχνει την «παρανοϊκή σχιζοφρένεια» της Βρετανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαβρόφ κατά Ζελένσκι: Προτάσσει την πολιτική του καριέρα έναντι της ειρήνης
- Tether: «Στοπ» στις φιλοδοξίες της για άντληση κεφαλαίων 20 δισ. δολαρίων
- Ξεπούλημα στα crypto υπό την πίεση του Bitcoin: Απώλειες σχεδόν 500 δισ. δολαρίων σε μία εβδομάδα
- Ουκρανία: Τελικό «ναι» από τα κράτη-μέλη της ΕΕ για το δάνειο 90 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.