ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια απίστευτη ιστορία με βουλευτή που έχασε λεφτά, ο τιμονιέρης Πιέρρ, ο Τασούλας και ο μπακαλιάρος και γιατί γέμισε Κορεάτες η Βουλή
Προπαρασκευαστική σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λειψυδρίας στην Αττική, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, με βάση τα τελευταία υδρολογικά δεδομένα και με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την προστασία του δημόσιου αγαθού για όλους τους πολίτες, συζητήθηκε η λήψη άμεσων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των επικείμενων κινδύνων.
Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν στις επόμενες εβδομάδες.
Διαβάστε επίσης:
Νότια Κορέα: Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ έχουν ευκαιρία να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα
Λεκορνί: O προϋπολογισμός της κυβέρνησης είναι «ατελής» – Κατεβάζει τον πήχη για το έλλειμμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπερταμείο: Στις 22 Ιουνίου οι υπογραφές για την παραχώρηση του αεροδρομίου Καλαμάτας στην κοινοπραξία Fraport – DELTA – Πηλέας
- Χρηματιστήριο: Πώς θα γίνει η κίνηση προς τις 2.550 – 2.600 μονάδες μέσα στο καλοκαίρι και τι έδειξε η κίνηση σε ΕΤΕ, Eurobank, Κύπρου και Optima
- Δάφνης (Cosmos Business): Τζίρος €120 εκατ. το 2030 – Τα προβλήματα στα έργα πληροφορικής μετά τη λήξη του RRF
- ΠΑΟΚ: Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης τα αλλάζει όλα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.