ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Ο υπουργός Επικρατείας ας μη βιάζεται να προεξοφλήσει συμπεράσματα από τις δηλώσεις του”, απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχολιάζοντας την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας, ‘Ακη Σκέρτσου.
Σημειώνει στην απάντησή του πώς ο κ. Σκέρτσος “πολύ ορθά αναγνωρίζει ότι διοικήσεις του Οργανισμού είχαν αρχίσει διασταυρωτικούς ελέγχους. Θα ήταν, όμως, σκόπιμο να μας εξηγήσει τα πολιτικά κίνητρα πίσω από τις “καρατομήσεις” όλων εκείνων των διοικήσεων, που ξεκινούσαν τις προσπάθειες εξυγίανσης. Αλήθεια, εκείνος από καθαρά τεχνοκρατικό ενδιαφέρον συζήτησε ποτέ με τον κ. Βάρρα στο Μαξίμου, όπου βρίσκονται καθημερινά;”
Προσθέτει ακόμη ότι ο υπουργός Επικρατείας “έχοντας διαπιστώσει όλες “τις ελλείψεις των κρίσιμων πυλώνων των διασταυρώσεων”, πώς συμβούλευσε τον Πρωθυπουργό και το στενό επιτελείο να δράσει βλέποντας να αλλάζουν οι Πρόεδροι του ΟΠΕΚΕΠΕ σαν τα πουκάμισα;
“Οι λέξεις “παθογένειες” και “διαχρονικές”, δυστυχώς για τον κ. Σκέρτσο, δεν μπαίνουν στην ίδια φράση, όταν έχει έρθει δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για 2 υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας ή όταν ο κ. “Φραπές” και η κα. Τομεάρχης Κοινοτικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας κάνουν διαγωνισμό… jaguar”, υπογραμμίζει στην απάντησή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Διαβάστε επίσης:
Στάρμερ: Ενίσχυση στην Ουκρανία με όπλα μεγάλης εμβέλειας
Κυρανάκης: Δεν εγκρίναμε ποτέ τη μετατροπή του σιδηροδρομικού σταθμού Πελοποννήσου σε ποδηλατόδρομο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλια Πορταλάκη: Ποια είναι η γυναίκα, που «ξεκλειδώνει» τον κόσμο του Οίκου Sotheby’s στην Ελλάδα
- Λάτσιο: Συμφωνία 20,5 εκατ. ευρώ με την Polymarket και το «παράθυρο» για νέα έσοδα στην Ευρώπη
- Οι Έλληνες εφοπλιστές – πρωταγωνιστές των γηπέδων
- Ο φόβος της 7ης Μαΐου για τον ΚΜ, γιατί ο Μακρόν θυμήθηκε τον Παπασταύρου, το alter ego του Πιέρρ κι ένα αποκλειστικό για την απονομή Δικαιοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.