ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, εξελέγη κατά το συνέδριο του κόμματος στη Βαλένθια, ο αντιπρόεδρος κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.
We have just elected our new EPP Presidency! These are the people that will work hand in hand with our member parties to deliver for citizens all over Europe.
We listen. We lead. We deliver! 🇪🇺 pic.twitter.com/99C8QlM7LO
— EPP (@EPP) April 30, 2025
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αντιπρόεδροι ακόμα εξελέγησαν οι: Orpo, Tajani, Mc Allister, Muresan, Halicki, Suica, Brunner, McGuinness και Rangel.
Χατζηδάκης: Η ΝΔ επιστρέφει στην αντιπροεδρία του ΕΛΚ μετά από 20 χρόνια
Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης συνόδευσε την εκλογή του στην θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με την εξής ανάρτηση:
«Με συγκίνηση υποδέχομαι την εκλογή μου σε θέση Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος! Όχι μόνο διότι επανασυνδέομαι πιο στενά με τις Βρυξέλλες μετά από 18 χρόνια. Αλλά και διότι η Νέα Δημοκρατία επιστρέφει στην αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος μετά από 20 χρόνια. Ευχαριστώ για την υποστήριξή τους τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τους ευρωβουλευτές και όλους τους συναδέλφους της αποστολής της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά, επίσης, και τους πολλούς συνέδρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που τίμησαν στο πρόσωπό μου τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα. Με δεδομένο ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είναι το μεγαλύτερο στην ΕΕ, η νέα αυτή θέση δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο σε μένα, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία να συμμετάσχει ακόμα πιο ενεργά στη διαδικασία λήψεως αποφάσεων στις Βρυξέλλες, προς όφελος της πατρίδας μας!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Κώστας Καραμανλής: Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου – Είμαι στη διάθεση των αρχών
Πιερρακάκης: Έσπασαν το φράγμα των 3 εκατ οι φορολογικές δηλώσεις- Αριθμός ρεκόρ για τέλη Απριλίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- e-ΕΦΚΑ: Παρατείνεται έως τις 2 Μαΐου η προθεσμία καταβολής δόσεων ρύθμισης και τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών
- Βασιλιάς Κάρολος: «Οι πιο σκοτεινές στιγμές της ασθένειας μπορεί να φωτιστούν από τη μεγαλύτερη συμπόνια»
- Ανάλυση CNBC: Οι ιστορικές πρώτες 100 ημέρες του Τραμπ για τους λάθος λόγους
- Χάρης Δούκας: Θα προτείνουμε την απαγόρευση πατινιών σε ορισμένους δρόμους και αρχαιολογικούς χώρους
