ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για “απόδειξη ότι δεν πρόκειται για παθογένειες αλλά για γαλάζιο σκάνδαλο” κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας τις νέες αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
“Παρέμβαση Μαξίμου στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να πληρωθούν αγρότες πριν τις αυτοδιοικητικές του 2023, για να “πάρουμε τις εκλογές”!!! “Είναι σημαντική η βοήθεια σου για μας”, “χρειάζεται να πάρουμε τις εκλογές”!!!”, γράφει σε ανάρτησή του.
“Άλλη μια απόδειξη ότι δεν πρόκειται για παθογένειες αλλά για γαλάζιο σκάνδαλο. Το Μαξίμου ουδεμία διάθεση είχε να προχωρήσει σε “κάθαρση” στον ΟΠΕΚΕΠΕ, αντιθέτως τον χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν προκειμένου να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα”, προσθέτει.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Unilever εξετάζει πιθανό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της στον κλάδο τροφίμων
- Ανδρέας Σιάμισής (HELLENiQ ENERGY) στο Bloomberg: Καθοριστική η κρίση στη Μέση Ανατολή στον μετασχηματισμό της αγοράς ενέργειας
- Βαγδάτη: Επιθέσεις με drone σημειώθηκαν στην πρεσβεία των ΗΠΑ
- CrediaBank: Στις 30 Μαρτίου η έναρξη της ΑΜΚ των 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.