• Top Stories

    Κωσταντοπούλου: Οι επικίνδυνοι Μπαλτάς και Μουζάλας και ο χαζοχαρούμενος Τσίπρας

    • NewsRoom


    Η κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά. Και μάλιστα τον Τσίπρα. Σε εκδήλωση, στο Δημαρχείο Καισαριανής το βράδυ της Τρίτης, με θέμα το προσφυγικό , η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τράβηξε ξανά τα βλέμματα.

    Στην ομιλία της λοιπόν, αναφέρθηκε στον κ. Τσίπρα ότι είναι μοιραίος και άβουλος, προσθέτοντας με αφορμή το ταξίδι του στη Σμύρνη ότι «χαζοχαρούμενα μοίραζε τριαντάφυλλα με τον πρωθυπουργό μιας χώρας που παραβιάζει συνεχώς τα ανθρώπινα δικαιώματα προσβάλλοντας τους αγώνες που έχουν δοθεί για αυτά».

    Στο στόχαστρο, βέβαια, της Κωνσταντοπούλου δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα πρόσωπο! Τα βέλη της δεν μπόρεσαν να αποφύγουν οι Αριστείδης Μπαλτάς και Γιάννης Μουζάλας.

    Οι δηλώσεις τω τελευταίων, σχετικά με την κατάσταση στην Ειδομένη, χαρακτηρίζονται από την πρώην Πρόεδρο της Βουλής «προκλητικές και επικίνδυνες». Η κυβέρνηση, κατά τη γνώμη της, έχει την αποκλειστική ευθύνη της κατάστασης που ο καθένας βλέπει στην Ειδομένη. Και αυτό γιατί δεν διαπραγματεύεται αλλά παζαρεύει ανθρώπινες ζωές για να εξασφαλίσει οφέλη στο θέμα της αξιολόγησης της οικονομίας.



    ΣΧΟΛΙΑ