ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 43χρονος υπήκοος Πακιστάν συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο, σε βάρος του οποίου ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων, από τις πακιστανικές Αρχές.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος κατηγορείται από τις πακιστανικές Αρχές για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, πράξη που έγινε τον Μάιο του 2012, στο Πακιστάν.
Ο 43χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Να κάνω μήνυση; – Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις μηνύσεις ενδοοικογενειακής βίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβουλές στην συντροφική βία – Τι μπορείς να κάνεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βασικές νομοθετικές απαιτήσεις για το υγρό με νικοτίνη για ηλεκτρονικό τσιγάρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ακαδημία Αθηνών γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της
- ΗΠΑ: Ο στρατός έπληξε ένα σκάφος που λέει ότι εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στον Ειρηνικό
- Η κυβέρνηση Τραμπ μήνυσε το Χάρβαρντ – «Δεν προστατεύει τους Εβραίους και Ισραηλινούς φοιτητές»
- Βρετανία: Ενέκρινε τη χρήση βάσεών της στη χώρα από τις ΗΠΑ για να πλήξουν πυραυλικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.