ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαίνονται οι μάχες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο των δηλώσεων των διαγραφέντων από τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, με τον Γιώργο Κυρίτση να διασταυρώνει ξίφη με την Ελένη Αυλωνίτου στα social media.
Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση της κ. Αυλωνίτου, η οποία χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ «τσίρκο Medrano», με τον Γ. Κυρίτση να της απαντά «Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές».
Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα απο τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!
— Eleni Avlonitou (@EleniAvlonitou) October 24, 2023
Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια https://t.co/YsYgzHFEu7
— Γιώργος Κυρίτσης (@giorgoskyritsis) October 24, 2023
Διαβάστε επίσης:
Πάνος Τσακλόγλου: Ο ΕΦΚΑ έχει κάνει άλματα
ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα στηρίζει τον ρόλο του ΟΗΕ στην προώθηση της διεθνούς ειρήνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.