• Πολιτική

  Κωνσταντοπούλου: Μπήκε στην Ολομέλεια για τη συνεδρίαση της Εξεταστικής των Τεμπών και έβαλε τις φωνές

  Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου

  Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου


  Σε σκληρή δήλωση εναντίον του προεδρείου της Βουλής αλλά και της εξεταστικής προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας από το περιστύλιο της Βουλής.

  Η κ. Κωνσταντοπούλου, είπε ότι επιχείρησαν την εξαίρεση της από την Εξεταστική Επιτροπή, με πρόσχημα όπως είπε, ότι εκπροσωπεί οικογένειες συγγενών των θυμάτων.

  Η πρόεδος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε λόγο για συγκάλυψη ευθυνών και ξεκαθάρισε ότι θα είναι κανονικά στη συνεδρίαση της Εξεταστικής που μεταφέρθηκε στην Ολομέλεια.

  Πράγματι, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι επίκαιρες ερωτήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε στην αίθουσα δίπλα από την βουλευτή της.

  Η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, υποστήριξε ότι δεν αντικαταστάθηκε από την βουλευτή Ελένη Καραγεωργοπούλου αλλά την αναπλήρωνε και όπως είπε η ίδια δεν ήταν νόμιμη η εξαίρεση της.

  Οι παρεμβάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα της Ολομέλειας

  Η συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής – που είχε διακοπεί στις 4.30 από τις συνεχείς παρεμβάσεις της προέδρου της Πλευσης Ελευθερίας – ξεκίνησε λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα της Ολομέλειας με τον πρόεδρο Δημήτρη Μαρκόπουλο να δίνει τον λόγο στον εισηγητή της ΝΔ, Λάζαρο Τσαβδαρίδη.

  Απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φώναξε:

  «Σας έχω ζητήσει το λόγο κ. Μαρκόπουλε. Είστε όργανο συγκάλυψης και όχι πρόεδρος»

  Ο πρόεδρος της Εξεταστικής ζήτησε από τον κ. Τσαβδαρίδη να συνεχίσει την ομιλία του με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας όσο βρίσκεται στο βήμα ο εισηγητής της ΝΔ να συνεχίζει να φωνάζει. «Τι ντροπή», φώναζε η κυρία Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι «το έγκλημα έγινε δυστύχημα».

  Αμέσως μετά τον λόγο έβαλε ο βουλευτής κ. Βασίλης Κόκκαλης. Την ώρα που ανέβαινε στο βήμα το μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου φώναξε «κύριε Κόκκαλη συμπράττετε σε αυτό» με τον ίδιο όμως να μην απαντάει και να προχωράει στην τοποθέτηση του.

  Διαβάστε επίσης:

  Λιβάνιος: Κανένας δεν έλαβε e-mail από την Ασημακοπούλου επειδή γράφηκε τώρα στους καταλόγους της επιστολικής ψήφου

  Καταγγελία Γεωργιάδη για υπερσυνταγογράφηση φαρμάκου για σπάνια νευρολογική νόσο

  Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Σε μια δημοκρατία ίσης ελευθερίας, σεβασμού του άλλου ως προσώπου και πλουραλισμού δεν είναι ανεκτή η βία  ΣΧΟΛΙΑ