• Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κύριε Τσίπρα δεν σώσατε καμία Μακεδονία» – Δείτε Live την ομιλία του

    • NewsRoom


    Την διαφορά της πολιτικής  της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να τονίσει στην ομιλία του στο κλείσιμο του 12ου συνεδρίου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Αφού ευχαρίστησε ονομαστικά τον πρόεδρο του συνεδρίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνέδρους που με τον παλμό τους απάντησαν σε όσους θέλουν να μας γυρίσουν πίσω.

    «Το 2019 θα είναι ένα πολύ καλό έτος για τη ΝΔ και την Ελλάδα» είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Η νίκη της ΝΔ θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας» πρόσθεσε σημειώνοντας ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να ενώσει όλους τους Έλληνες όπως έκανε σε κάθε προηγούμενη εκλογική της νίκη.

    O κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την πρόσφατη ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Αναφέρθηκε μάλιστα στο σύνθημα του πρωθυπουργού πως «η Αριστερά δεν πουλάει την Μακεδονία αλλά τη σώζει». «Κύριε Τσίπρα δεν σώσατε καμία Μακεδονία», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος επανέλαβε πως η ΝΔ δεν πρόκειται να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η ΝΔ θα παρουσιάσει στις 10 Ιανουαρίου τις λίστες με τα πρώτα, νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά ως υποψήφιοι του κόμματος.

    Δείτε Live την ομιλία του προέδρου της ΝΔ:



    ΣΧΟΛΙΑ