ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τασούλας: Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης αποτελεί μια από τις απλούστερες αλλά πιο αποτελεσματικές πράξεις πρόληψης
Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε, το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.
Ο υπουργός ανέβασε φωτογραφίες από το εμβολιαστικό κέντρο, όπου του χορηγήθηκε η τρίτη δόση του εμβολίου, ενώ έδωσε «συγχαρητήρια» στα στελέχη της Επιχείρησης «Ελευθερία».
Ειδικότερα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης έγραψε στο Facebook: «Σήμερα έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου στο εμβολιαστικό κέντρο ‘Προμηθέας’. Συγχαρητήρια και πάλι στα στελέχη της ‘Επιχείρησης Ελευθερία’, οι οποίοι εδώ και μήνες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε δύσκολες συνθήκες.
Η Επιχείρηση Ελευθερία σχεδιάστηκε εξαρχής ψηφιακά, από το κλείσιμο του πρώτου ραντεβού ως την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού. Έως και χθες, είχαν χορηγηθεί 12.866.026 δόσεις εμβολίου στη χώρα μας.
Το εμβόλιο συνιστά το κύριο όπλο απέναντι στην πανδημία. Κλείνουμε ραντεβού στο emvolio.gov.gr, στα φαρμακεία και στα ΚΕΠ. Χάρη στην επιστήμη και την τεχνολογία κερδίζουμε χρόνο, κερδίζουμε ζωή».
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Πιερρακάκης: Το πεπρωμένο της Ελλάδας δεν είναι η στασιμότητα
Πιερρακάκης: Ψηφιακά η ανανέωση αδειών οδήγησης μέχρι το τέλος του χρόνου
Δένδιας: Η Άγκυρα πρέπει να αποδείξει ότι επιθυμεί εποικοδομητικό διάλογο και όχι διάλογο κωφών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράτο: Δολοφονίες, μαφία, εμπρησμοί – H σκοτεινή πλευρά της μόδας στην καρδιά της Ευρώπης
- Σωτήρης Φέλιος: Η Ιταλίδα της Όπερας από τη Συλλογή Σοφρά
- Πώς βλέπει το Μαξίμου το ενδεχόμενο κόμμα Καρυστιανού» – Πώς αλλάζει το πολιτικό σκηνικό
- EFA Group: Οι εξαγορές, οι συνεργασίες με Metlen και Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και οι νέοι επενδυτές