• Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Στήριξε τον υφυπουργό υποδομών Νίκο Ταχιάο στη Βουλή

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος


    Την απόλυτη στήριξή του στον υφυπουργό υποδομών, Νίκο Ταχιάο, παρείχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής για τα έργα υποδομών και τις αυτοψίες που έχουν γίνει στη Θεσσαλία ύστερα από τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel.

    Ο Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις υποδομές των πληγέντων περιοχών, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα του υφυπουργού.

    Πιο συγκεκριμένα, στην απάντησή του προς το ερώτημα του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας «Νέα Αριστερά», ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε ότι έχουν γίνει 1500 αυτοψίες στη Θεσσαλία και πρόσθεσε ότι ο υφυπουργός έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο στην εν λόγω περιφέρεια. Μάλιστα το ίδιο έκανε και για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

    Ακολουθεί το εν λόγω απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού:

    «Το ίδιο ισχύει και για τις υποδομές. Δεν ξέρω αν το ξέρετε, κ. Χαρίτση, αλλά μέχρι και τον Δεκέμβριο είχαν γίνει 1.500 αυτοψίες. Είναι εδώ και ο Υφυπουργός Υποδομών, ο κ. Ταχιάος, που έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο στη Θεσσαλία. Επειδή άκουσα ότι αναφερθήκατε λίγο ειρωνικά στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ημέρες, εβδομάδες ολόκληρες έχουν περάσει κυβερνητικά κλιμάκια στη Θεσσαλία, στο πεδίο. Δε φοβηθήκαμε ποτέ να βγούμε στο πεδίο, να μιλήσουμε με τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πληγεί και να αντιμετωπίσουμε και την οργή τους και τον κατανοητό θυμό τους.»

    Διαβάστε επίσης

    Αγρότες: Επιμένουν στα μπλόκα ακόμα και μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη

    Κασσελάκης για εξαγγελίες Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας

    Μητσοτάκης-Βουλή: Επεκτείνεται και το 2024 η επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο



    ΣΧΟΛΙΑ