ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαργαρίτης Σχοινάς από Πιερία: Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να παράγει λιγότερο – Συνάντηση με αγρότες
Με σταγόνα στον ωκεανό παρομοιάζουν τις εξαγγελίες Μητσοτάκη οι αγρότες στο μπλόκο της Διεθνούς Εκθέσεως στη Θεσσαλονίκη.
Πριν από λίγο, η σύσκεψη των παραγωγών ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με εκπροσώπους των διαμαρτυρόμενων αγροτών αποφασίστηκε κορύφωση των κινητοποιήσεων. Οι αγρότες αναμένεται να επιστρέψουν στα μπλόκα τους μετά την ολοκλήρωση της Agrotica.
«Καμία ουσιαστική βοήθεια από την κυβέρνηση για τα αιτήματά μας. Ο αγροτικός κόσμος είναι σε αναβρασμό. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Μετά τη ΔΕΘ παίρνουμε τα τρακτέρ μας και πάμε πίσω στα μπλόκα μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο αγρότης και εκπρόσωπος επικοινωνίας του Μπλόκου Δερβενίου Κωνσταντίνος Χατζηπαραδείσης.
Πηγή: ThessToday
Διαβάστε επίσης:
Φλώρινα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 54χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν όπλα
Οπαδική βία: Στο στόχαστρο του νέου νόμου όσοι υποκινούν πράξεις βίας κατά αθλητικών δημοσιογράφων
ΚΕΦΙΜ: Αποχωρεί από Εκτελεστικός Πρόεδρος ο Αλέξανδρος Σκούρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε το παλαιότερο πλοίο της με κέρδος 4,6 εκατ. δολάρια
- Η νομισματική πολιτική χάνει επιτέλους την ισχύ της;
- Xclusiv: Η αύξηση των ναύλων κατά 80% επηρέασε τις αξίες των πλοίων δεκαπενταετίας κατά 10 εκατ. δολάρια
- Το κρας τεστ με Ερντογάν, ποιος υπουργείο πλημμύρισε και είχε ποντίκια, τι θέλει ο Ρούμπιο στην Αθήνα και ο σπαρταριστός διάλογος Κουτσούμπα – Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.