ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.
Τους επικρίνει ότι «βλάπτουν πολύ σοβαρά την υγεία», όπως αναφέρει σε δήλωσή του, «ο ένας με τα προκλητικά και προσβλητικά τραπεζώματα της Ικαρίας», «ο άλλος με το να δέχεται το ρίσκο των συλλαλητηρίων σε βάρος της υγείας των πολιτών».
Διαβάστε ακόμη:
Ταραντίλης: Ποια είναι η θέση του κ. Τσίπρα για τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις;
Άννα Διαμαντοπούλου: Με εντυπωσιακή δυναμική μπήκε στην τελική τετράδα για την θέση του ΓΓ του ΟΟΣΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν ισχυρίζονται ότι παραβίασαν τα email του διευθυντή του FBI
- Guggenheim: Το σοκ του πετρελαίου μπορεί να προκαλέσει sell-off 10% στις αμερικανικές μετοχές
- ΗΠΑ: Η καταναλωτική εμπιστοσύνη υποχωρεί καθώς επιδεινώνεται η προοπτική του πληθωρισμού
- CVC: Σχέδια αποεπενδύσεων στη Recordati μετά το deal των €10,9 δισ. ευρώ – Στο μικροσκόπιο ο τομέας σπάνιων παθήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.