Πλήθος κόσμου, πολιτικοί, επιχειρηματίες έφτασαν στο Κέντρο Αθηνών όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να γνωρίζουν τη νέα πρέσβη Κίμπερλι Γκιλφόιλ. Η πρέσβης έκανε την εμφάνισή της φορώντας ένα εντυπωσιακό ασημί φόρεμα.

Η Γκιλφόιλ σε μια σύντομη ομιλία της ανέφερε ότι ανυπομονεί να αναλάβει τα καθήκοντά της και υποσχέθηκε ότι όλα όσα σχεδιάζει να κάνει θα τους αφήσουν ικανοποιημένους. «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

1

Η εκδήλωση έγινε με υψηλούς προσκεκλημένους της νέας πρέσβεως. Μεταξύ αυτών βρέθηκαν στο Κέντρο Αθηνών ο Χρήστος Μεγάλου (CEO της Τράπεζας Πειραιώς), ο Πάνος Ξενοκώστας (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ONEX), ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Νίκη Κεραμέως, ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου με τη σύζυγό του, ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς μαζί με την Έμη Λιβανίου, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Θοδωρής Κυριακού Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Στέφανος Χανδακάς, διευθύνων σύμβουλος του «Μητέρα», ο Νίκος Λούλης, πρόεδρος της εταιρείας Μύλοι Λούλη, ο Κωστής Φραγκούλης Πρόεδρος του Διεθνούς Propeller Club of the United States και Διευθύνων Σύμβουλος της Franman, ο Ρωμανός Ροδόπουλος αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολεγίου, ο επιχειρηματίας, Γιώργος Νίκας, πατέρας της Αλεξάνδρας Νίκα, ο Βρετανοκύπριος δισεκατομμυριούχος Τζον Χριστοδούλου.

Την Τρίτη η νέα πρέσβης θα επιδώσει τα διαπιστευτήριά της στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κώστα Τασούλα.

 

 

 

O Γιώργος Προκοπίου και η Νίκη Κεραμέως
O Γιώργος Προκοπίου και η Νίκη Κεραμέως
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης
Εμη Λιβανίου και Πέτρος Παππάς
Εμη Λιβανίου και Πέτρος Παππάς

 

O CEO της Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου και δίπλα του ο εκατομμυριούχος Τζον Χριστοδούλου
O CEO της Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου και δίπλα του ο εκατομμυριούχος Τζον Χριστοδούλου
H Ολγα Κεφαλογιάννη με τον σύνοδό της
H Ολγα Κεφαλογιάννη με τον σύνοδό της