ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, πρώην εισαγγελέας και τηλεοπτική σχολιάστρια, αναμένεται να αναλάβει σύντομα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα.
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πρόσφατα, με τη βοήθεια του ChatGPT, δημιούργησε ένα Action Figure -τη νέα μόδα των social media.
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook η επόμενη πρέσβειρα απεικονίζεται να φορά ένα κόκκινο φόρεμα, να έχει μια τσάντα με την ελληνική σημαία, ένα μικρόφωνο ραδιοφώνου και ένα σφυρί δικαστή.
Η πρόταση για τη θέση ήρθε απευθείας από τον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο διατηρεί στενή πολιτική και προσωπική σχέση, καθώς, όπως είναι γνωστό, η Γκιλφόιλ είναι πρώην αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.
Η 56χρονη διαθέτει πλούσια εμπειρία στον χώρο της δικαιοσύνης και των media.
Έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία στο Fox News, ενώ στο παρελθόν υπηρέτησε ως εισαγγελέας στο Σαν Φρανσίσκο και στο Λος Άντζελες.
Διαβάστε επίσης
J.P. Morgan για ΔΕΗ: Αγοράστε τη μετοχή – Αναθεώρηση τιμής στόχου
Μια αιρετική άποψη για το Χρηματιστήριο Αθηνών και ποια μετοχή θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα
«Hotel COCO-MAT»: Ο Ευμορφίδης και ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σ. Γκίκας στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Η Πολιτεία στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την ασφάλεια του θαλάσσιου χώρου
- Κυβερνητικές πηγές για έκρηξη Ανδρουλάκη: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε τον πολιτικό του κατήφορο
- Attica Group: Με ζημιές 33,7 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2025 – Αβεβαιότητα και για το 2026
- Αλέξανδρος Εξάρχου- Θετική αναθεώρηση για 2030: Έσοδα 4,5-5,5 δις, 600 εκατ. EBITDA, 190-220 εκατ. κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.