• Πολιτική

    Και ξαφνικά ανασχηματισμός; Στο τραπέζι αλλαγές με πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom


    Μετά από ένα πυκνό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για το Μαξίμου που μεταξύ άλλων περιελάμβανε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, το πρωθυπουργικό ταξίδι στην Κίνα για την προσέλκυση επενδύσεων και την κατάθεση του νέου εκλογικού νόμου, στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα του κυβερνητικού ανασχηματισμού.

    Και μπορεί πηγές του Μαξίμου να ισχυρίζονται ότι το  ενδεχόμενο ανασχηματισμού δεν είναι στις προτεραιότητες του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο απ’ ό,τι φαίνεται, οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα έχουν ήδη μπει στο τραπέζι.

    “Δεν είναι στις προτεραιότητες, αλλά αλλαγές θα υπάρξουν”, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο και για συμμετοχή προσώπων εκτός ΣΥΡΙΖΑ. “Θα μπορούσαμε να βρούμε τέτοια πρόσωπα αλλά θα εξεταστεί κατά περίπτωση”, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

    Κι ενώ συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη που έχουν απασχολήσει αρνητικά την επικαιρότητα, όπως οι κ.κ. Σπίρτζης και Δρίτσας φαινομενικά απολαμβάνουν πλήρους κάλυψης από το Μέγαρο Μαξίμου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αντικατάστασής τους προκειμένου και να επιταχυνθεί το κυβερνητικό έργο στους τομείς τους και να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις για τις κατά καιρούς “περίεργες” δηλώσεις τους.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/demenos-tin-karekla-o-anekdiigitos-dritsas-den-paretoume-gia-nomikes-ipervoles/57747

    http://www.mononews.gr/thiella-apo-tis-dilosis-spirtzi-gia-elliniko-nd-ton-paretisi-o-tsipras/52383

    http://www.mononews.gr/protofanes-o-ch-spirtzis-stamataei-tin-idiotikopiisi-tis-egnatias-odou/44897

    http://www.mononews.gr/spirtzis-enantion-pitsiorla-gia-pollosti-fora/59000



    ΣΧΟΛΙΑ