ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός, όχι ταραχοποιός – Πώς θα αντιμετωπίσουμε την ενεργειακή κρίση
Σκληρή κριτική άσκησε ο Μιχάλης Κατρίνης στην δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως ο πρωθυπουργός δεν έδειξε “μία ένδειξη ντροπαλής, έστω, ανάληψης ευθύνης”.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει:
“Κατά τον Πρωθυπουργό και αποκλειστικό πολιτικό υπεύθυνο για την κατάσταση, ήταν μόνο ένα “ολίσθημα” της ΕΥΠ σε μία Ελλάδα που “οι εχθροί καραδοκούν”. Κρίμα. Ούτε μία ένδειξη ντροπαλής, έστω, ανάληψης ευθύνης”.
Η ανάρτηση
Κατά τον Πρωθυπουργό και αποκλειστικό πολιτικο υπεύθυνο για την κατάσταση, ήταν μόνο ένα «ολίσθημα» της ΕΥΠ σε μία Ελλάδα που «οι εχθροί καραδοκούν».
Κρίμα.
Ούτε μία ένδειξη ντροπαλης, έστω, ανάληψης ευθύνης.— Μιχάλης Κατρίνης (@michaelkatrinis) August 8, 2022
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης για υπόθεση Ανδρουλάκη: Ήταν λάθος – 4 μέτρα για την ενίσχυση της διαφάνειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κ. Τασούλας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 205ης επετείου της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς
- Σδούκου: Κανένας μόνος του στην κρίση – Η Ευρώπη να ακούσει το καμπανάκι
- Ακίνητα: Τι κρύβει ο όρος “Romantic Affluent” που αλλάζει την αγορά πολυτελούς κατοικίας στην Ελλάδα
- Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Μουσείων 2026 στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.