• Πολιτική

    Κατερίνα Παναγοπούλου: Με φωτογραφική διάταξη άλλαξε ο αιγιαλός μπροστά στη βίλα της στο Καβούρι

    • NewsRoom

    Κατερίνα Παναγοπούλου


    Στην αποκάλυψη μιας φωτογραφικής διάταξης με την οποία η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε τον Νοέμβριο του 2017 στην νομιμοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων της Κατερίνας Παναγοπούλου προχωρά η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 

    Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η κυβέρνηση προχώρησε στην επαναχάραξη των ορίων του αιγιαλού και τη μετατόπισή τους «σχεδόν μέσα στην θάλασσα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, μπροστά από τις βίλες της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου στη θέση Μεγάλο Καβούρι του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Κι αυτό για να μπορέσει η κ. Παναγοπούλου να νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα κτίσματα και τις πισίνες που διαθέτουν τα δύο οικόπεδά της.

    Η απόφαση ελήφθη από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η απόφαση ισοδυναμεί με μερικά εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυξάνεται η αξία των συγκεκριμένων ακινήτων στην ακριβότερη περιοχή της Ελλάδος και απελευθερώνονται οι συγκεκριμένες ιδιοκτησίες για μεταβίβαση.

    Υπενθυμίζεται πως το όνομα της κ. Παναγοπούλου είχε εμπλακεί στην πολιτική ζωή τον προηγούμενο Μάιο, όταν αποκαλύφθηκε πως ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε, το καλοκαίρι του 2018, λίγες μέρες μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μερικές ημέρες διακοπών στη πολυτελή θαλαμηγό του Περικλή Παναγόπουλου, την οποία παραχώρησε δωρεάν στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του η σύζυγος του αείμνηστου εφοπλιστή.

    Τότε ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει: «Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τρία χρόνια έχω συνεργάτιδα την κυρία Παναγοπούλου, σύζυγο του θανόντος Παναγόπουλου, ενός εφοπλιστή που ποτέ δεν υπήρξε διαπλεκόμενος, ενός ανθρώπου αμέμπτου ηθικής. Η σχέση μου είναι σχέση συνεργατική».



    ΣΧΟΛΙΑ