ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ανήμερα της Πρωτομαγιάς.
Ειδικότερα, νωρίς το πρωί, γύρω στις 9:30, ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε τον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου και κατέθεσε στεφάνι στο εμβληματικό μνημείο στη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέσθηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 από τα ναζιστικά γερμανικά στρατεύματα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αύριο το πρωί θα επισκεφτεί τη Βαρβάκειο Αγορά, για να αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας για την Κέρκυρα. Κατά την παραμονή του στο νησί των Φαιάκων, την Μεγάλη Παρασκευή θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφτεί τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.
Ένας μικρός φόρος τιμής στους ανθρώπους που πότισαν με το αίμα τους το χώμα της ελευθερίας. Σε αυτούς που με χαμόγελο μετρήθηκαν με την Ιστορία και αναμετρήθηκαν με το τέρας του φασισμού.
Με χαμόγελο, γιατί είχαν πίστη στο δίκιο τους.
Γιατί την ώρα της δικής τους θυσίας κέρδιζαν… pic.twitter.com/jsPiGgJFRE— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) May 1, 2024
Διαβάστε επίσης:
Χατζηδάκης: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές
Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 17,2% στα οδικά τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα με τραυματίες τον Φεβρουάριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξης Τσίπρας: Το μανιφέστο της «Ιθάκης» – Έρχεται νέο κόμμα στον ορίζοντα;
- Συνεργασία Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας για τον Κάθετο Διάδρομο Αιγαίου – Μαύρης Θάλασσας
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Red Code σε 9 περιφέρειες
- Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο