ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδρίασε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).
Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση από τους αρμόδιους υπουργούς σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τη βελτίωση της εικόνας των μεταναστευτικών ροών και το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, καθώς και παρουσίαση των προληπτικών μέτρων και πρωτοβουλιών ενίσχυσης της Πολιτικής Προστασίας με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.
Διαβάστε επίσης:
Μερικοί στην κυβέρνηση χρειάζονται μαθήματα πολιτικής οικονομίας
Μέσο φόρο €825 αποκαλύπτουν τα πρώτα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δρομέας ΑΒΕΕΑ: Παραμένει Πρόεδρος ο Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου – Το νέο 7μελες ΔΣ
- ACI Europe: Επανεκλέχθηκε στη θέση του προέδρου ο CEO τoυ ομίλου Fraport
- Metlen: Στα 143,4 εκατ. οι μετοχές και τα δικαιώματα ψήφου μετά την εισαγωγή νέων τίτλων
- Με δράση από το 2017 το κύκλωμα ρευματοκλοπών – Και γνωστές επιχειρήσεις ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.