• Πολιτική

    Κασσελάκης: Νέο βίντεο με ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή – «Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις»

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή έκανε με νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

    Ο ίδιος στο βίντεο αναφέρει πως ενεργοποιεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του κόμματος, ώστε να «τρελάνουν» το πολιτικό σύστημα με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις.

    Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”. Δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι η πολιτική» αναφέρει και συνεχίζει λεγοντας ότι «σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό; Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι φτιάχνουμε κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν τις εκλογές, αλλά από σήμερα. Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις, διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγή πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: Εσένα. Γίνε μέλος στο isyriza.gr».

    Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

    Διαβάστε επίσης:

    Γεραπετρίτης: Καμία υποχώρηση, καμία κρυφή ατζέντα στον ελληνοτουρκικό διάλογο

    Κώστας Μπακογιάννης: Θα αξιοποιηθούν τα εποπτικά μέσα για την ασφάλεια της Αθήνας

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Μεταναστευτικό και πρόσθετοι πόροι για την κλιματική κρίση στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής  EUMED-9



    ΣΧΟΛΙΑ