ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι δυνατόν να βλέπουμε ακόμα φασισμό στην χώρα μας και αντιδημοκρατικές πρακτικές; Είναι δυνατόν να βλέπουμε ρατσισμό; Ομοφοβία; Είναι καιρός να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δημοσιογράφους προσερχόμενος στην παράσταση «18/9», την οποία παρακολούθησε συνοδευόμενος από την αγωνίστρια του Πολυτεχνείου, Μέλπω Λεκατσά.
Ερωτώμενος για όσα είπε ο Παύλος Πολάκης στην ΠΓ κι αφού χρειάστηκε αρχικά να του διευκρινίσουν οι δημοσιογράφοι τι ακριβώς ειπώθηκε, γέλασε και σημείωσε «θα τρελαθούμε τελείως».
Στο επίκεντρο της παράστασης βρίσκεται η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η εμβληματική δίκη για τη ναζιστική οργάνωση, την οποία σκηνοθετεί ο Κοραής Δαμάτης σε κείμενο του ίδιου και της Μαρίας Λούκα.
Διαβάστε επίσης
Ισραήλ: Τι γνωρίζουμε για τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ, του ηγέτη της Χαμάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ψηφιακό αρχείο και καχυποψία
- Ελληνικές τράπεζες: Citi, UBS, Jefferies και NBG Securities ανεβάζουν τον πήχη μετά το ισχυρό β΄ τρίμηνο
- Αριστείδης Πίττας: Κέρδη 79 εκατ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο από τρεις εισηγμένες ναυτιλιακές
- Avramar: «Πώς γύρισε» το παιχνίδι λίγο πριν περάσει στους Καναδούς της Cooke
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.