ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκληρή επίθεση Κασσελάκη σε Τσίπρα: «Όταν μιλούσα για πατριωτισμό με έλεγαν δεξιό – Τώρα ανακαλύπτουν τον νέο πατριωτισμό»
Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για χρηματοδοτικά ταμεία για τους μικρομεσαίους όταν το Ταμείο Ανάκαμψης προορίζεται για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».
Ο ίδιος, αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν να τιμωρούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες και πρόσθεσε και την ανάγκη να λυθεί το πρόβλημα της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τραπεζικό δανεισμό «γιατί, όπως είπε, όταν επιχειρείς δεν είναι σίγουρη η επιτυχία όποτε δεν μπορεί το να επιχειρείν να μπερδεύεται με το επιτυχείν».
Διαβάστε επίσης:
Χατζηδάκης: Η αντιπολίτευση απορρίπτει θετικές ρυθμίσεις για τους δανειολήπτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H Cosco επενδύει σε δύο τερματικούς σταθμούς στην Ταϊλάνδη
- Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος: Στην Art Athina για να θαυμάσουν το έργο του Ντε Γκρες
- Χατζηδάκης: Βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία, με σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των συμφερόντων της χώρας
- Άνοδος τζίρου και επενδύσεων για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία το 2024 – Μείωση στα καθαρά κέρδη παρά την κερδοφορία
