• Πολιτική

    Καραμανλής: Παραμύθι ότι στη ΝΔ είμαστε διχασμένοι

    • NewsRoom
    O υπουργός Υποδομών και μεταφορών Κώστας Καραμανλής δίπλα από το γραφείο του

    Κώστας Αχ. Καραμανλής, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών


    Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Μεταφορών – Υποδομών και Δικτύων της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής «Αυτό το παραμύθι ότι εμείς είμαστε διχασμένοι, αυτό το παραμύθι ότι υπάρχουν πολλές τάσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αυτό το παραμύθι ότι υπάρχουν άλλες θέσεις στο Σκοπιανό και άλλες θέσεις στη Novartis, δεν ισχύει. Το κόμμα είναι ενωμένο».

    Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε σήμερα το μεσημέρι από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας , στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

    Συνέχισε λέγοντας: «Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μία τεράστια τάση υπερβολής σε αυτά που διαβάζουμε, και εμείς όλα αυτά τα βλέπουμε, άμα θέλετε και με μια διάθεση χιούμορ». Μιλώντας για ταμπέλες στο κόμμα, είπε ότι οι ταμπέλες είναι εξαιρετικά ξεπερασμένες, Καραμανλικών, Μητσοτακικών, Σαμαρικών και δεν απασχολούν τον μέσο πολίτη. Απασχολούν το πολιτικό σύστημα, δηλαδή μια κλίκα κάποιων χιλιάδων ανθρώπων. Εγώ δεν βλέπω να υπάρχει κανένα εσωκομματικό πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία».

    Ο κ. Καραμανλής πιο πριν επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπου σε ευρεία σύσκεψη για τις προτεραιότητες του νομού σε έργα υποδομής, επισήμανε ότι «εμείς θα υποσχεθούμε λίγα και καλά», προσθέτοντας: «Σε αντίθεση δυστυχώς με τους κυβερνώντες, οι οποίοι όπου βρεθούν και όπου σταθούν ανά την Ελλάδα, το μόνο που κάνουν με τεράστια ευκολία, αλλά δυστυχώς για τη χώρα με καμία σοβαρότητα, είναι να υπόσχονται μεγάλα έργα υποδομής ή μεγάλα πρότζεκτς τα οποία δεν μπορούν να υλοποιήσουν γιατί δεν έχουν χρηματοδότηση».

    Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία και τον φιλελευθερισμό, ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που πιστεύει σε αυτό που λέμε φιλελευθερισμό. Εγώ δεν βάζω επίθετα στον φιλελευθερισμό. Γιατί θεωρώ πως είναι παραπλανητικό αυτό. Εμείς πιστεύουμε σε έναν φιλελευθερισμό που σέβεται τις αγορές, αλλά που σέβεται επίσης και τον εποπτικό ρόλο που έχει το κράτος. Εμείς δεν θέλουμε κράτος δυνάστη, εμείς θέλουμε κράτος επόπτη».

    Ειδική αναφορά ο υπεύθυνος τομεάρχης Μεταφορών – Υποδομών και Δικτύων της ΝΔ και σε μετεκλογικές συνεργασίες, μετά από σχετικό ερώτημα λέγοντας πως «δεν μπορούμε εμείς σήμερα που βρισκόμαστε εδώ να προκαταλάβουμε τη βούληση του ελληνικού λαού, και να σας πούμε με βεβαιότητα ποιοι θα είναι οι σχηματισμοί μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο», για να διευκρινίσει:

    «Εμείς πιστεύουμε και αυτό το έχουμε πει σε όλους τους τόνους, ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, για αυτόν παλεύουμε, για αυτόν προσπαθούμε, και δεν νομίζω ότι θα ήταν σκόπιμο από την πλευρά τη δική μου σήμερα, να μπούμε σε μια παραφιλολογία εάν δεν πετύχουμε το στόχο, με ποιον και πως θα κυβερνήσουμε. Όπως γνωρίζετε στην πολιτική, πολλές φορές δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιου είδους προβλέψεις».

    Τέλος, ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε και το Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων, όπου ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, με το υπόμνημα και με φάκελο έργων – εργασιών της e-trikala ΑΕ που του παρέδωσε, αναφέρθηκε στο πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο Δήμος Τρικκαίων σε θέματα υποδομών, μεταφορών και δικτύων. Ακολούθως, ο κ. Καραμανλής ενημερώθηκε για το Smart Trikala ως εγχείρημα και δράση, μέσα από το Control Room, καθώς και για το e-ΚΕΠ που έχει ήδη ολοκληρώσει ο Δήμος Τρικκαίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπ. Εργασίας: Ο Κ. Μητσοτάκης σαμποτάρει την ασφάλιση των αστέγων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πόλεμος» Γεωργιάδη-Τσίπρα: «Είσαι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι» – «Nα δοκιμάσει ηρεμιστικά» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπακώστα: Πρέπει να παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία της Novartis



    ΣΧΟΛΙΑ