• Πολιτική

    Υπ. Εργασίας: Ο Κ. Μητσοτάκης σαμποτάρει την ασφάλιση των αστέγων

    • NewsRoom


    Για ένα υποκριτικό ενδιαφέρον από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο το Υπουργείο Εργασίας και επισημαίνει ότι οι εκπρόσωποι της φιλανθρωπίας των ελίτ δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την στήριξη της κυβέρνησης στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

    Διαβάστε την ανακοίνωση:

    Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μην επιβαρύνεται με εισφορά ΕΦΚΑ η πώληση του περιοδικού «σχεδία».

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαμαρτύρεται διότι οι άστεγοι αποκτούν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη και δικαίωμα στη σύνταξη, με εισφορά η οποία καλύπτεται από την τιμή πώλησης του περιοδικού και δεν επιβαρύνει τους διανομείς του περιοδικού «σχεδία».

    Εκείνοι που φτωχοποίησαν την ελληνική κοινωνία και πολλαπλασίασαν τους αστέγους, εκείνοι που υπόσχονται να μετατρέψουν σε προαιρετική τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση, έβαλαν τον κ. Μητσοτάκη να εκδηλώσει τη «συμπόνια» του.

    Το υποκριτικό ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη για τους διανομείς του περιοδικού «σχεδία» αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι σαμποτάρει την ένταξη των αστέγων στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

    Η στήριξη και η μέριμνα της κυβέρνησης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από τους εκπροσώπους της φιλανθρωπίας των ελίτ.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης: Να μην επιβαρύνεται με ΕΦΚΑ η «Σχεδία»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Εσείς κύριε Τσίπρα θα τελειώσετε πολιτικά

     



    ΣΧΟΛΙΑ