• Πολιτική

    Καραμανλής για έξοδο από την εποπτεία: “Η χώρα διεκδικεί και πάλι τη θέση της στην ευρωπαϊκή κανονικότητα”

    • NewsRoom
    O υπουργός Υποδομών και μεταφορών Κώστας Καραμανλής από το βήμα της Βουλής

    Κώστας Αχ. Καραμανλής, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών


    Για την έξοδο της χώρας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας μίλησε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Ο υπουργός ξεκίνησε λέγοντας: ” Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Έκλεισε και επισήμως ένας κύκλος πόνου και περιπετειών για την πατρίδα μας.”

    Συνέχισε δε λέγοντας “Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος, Ελπίδας και Προοπτικής. Για όλους. Βγαίνοντας η χώρα από την ενισχυμένη εποπτεία, διεκδικεί και πάλι τη θέση της στην ευρωπαϊκή κανονικότητα.

    Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα χρόνια των μνημονίων πέρασαν πολλά, αρκετά μπορεί να ήταν και άδικα ή και τιμωρητικά. Τώρα όμως η Ελλάδα προχωράει. Και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτός ο νέος δρόμος Ελπίδας και προκλήσεων θα φέρει την κοινωνική ανάπτυξη με τη δίκαιη συμμετοχή όλων. Η Νέα Δημοκρατία έχει τη βούληση, το σχέδιο, το πρόγραμμα. Μπορεί να εγγυηθεί αυτό τον δρόμο, όπως έκανε σε κάθε ιστορική στιγμή για τη χώρα.

    Διαβάστε επίσης

    Nέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση των Ελλήνων με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου

    Κυριάκος Μητσοτάκης για την έξοδο από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας: Ιστορική μέρα, κλείνει 12ετής κύκλος που έφερε πόνο



    ΣΧΟΛΙΑ