• Πολιτική

    Κάπα Research: Ποιους παρουσιαστές αγαπούν περισσότερο οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ

    Λάκης Λαζόπουλος Λαζοπουλοσ Λαζοπουλος

    Λάκης Λαζόπουλος


    Μια διαφορετική ερώτηση, με ενδιαφέρουσες απαντήσεις, αποφάσισε να συμπεριλάβει στην έρευνά της για το προφίλ των ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ η Κάπα Research.

    Η εταιρεία δημοσκοπήσεων αποφάσισε να ρωτήσει  τους ψηφοφόρους των δύο μεγάλων κομμάτων για τον παρουσιαστή εκπομπών Prime time που προτιμούν.

    Δημοφιλέστερος παρουσιαστής για τους ψηφοφόρους της ΝΔ είναι ο Σάκης Ρουβάς με 60% και ακολουθεί ο Άκης Πετρετζίκης με 69% και η Έλενα Παπαρίζου με 58%.

    Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος με 64%, στη δεύτερη ο Γιώργος Καπουτζίδης με 60% και στην τρίτη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με 55%.

    Παράλληλα, οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να επιλέξουν και τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στην ηλικία κάτω των 40.

    Στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, η Νίκη Κεραμέως συγκέντρωσε το 73% ενώ ακολουθούν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με 66% και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με 57%.

    Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Εφη Αχτσιόγλου έχει θετικές γνώμες από το 83%, ο Νάσος Ηλιόπουλος από το 74% και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από το 73%.

    H έρευνα πραγματοποιήθηκε στα λεγόμενα δυναμικά κοινά το διάστημα 1-3 Ιουλίου και συμμετείχαν ηλικίες από 17 έως 54 ετών, κυρίως πτυχιούχοι και απόφοιτοι λυκείου.



    ΣΧΟΛΙΑ