• Πολιτική

    Καμμένος: «Ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουν οι Τούρκοι, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!» (video)

    • NewsRoom
    Πάνος Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    Σε νέες δηλώσεις που αυξάνουν το κλίμα έντασης μεταξύ των ελληνοτουρκικών σχέσεων προχώρησε την Πέμπτη από τη Λέρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος προειδοποίησε την Άγκυρα πως αν δεν μείνουν στις λεκτικές προκλήσεις αλλά προχωρήσουν σε κινήσεις κατά της Ελλάδας, τότε θα συντριβούν. Δηλώσεις οι οποίες έγιναν την ώρα που τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποιούσαν τουλάχιστον 10 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά!

    «Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο. «Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!»

    «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό», συνέχισε ο Πάνος Καμμένος.

    Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση, υποστηρίζοντας πως δημιουργήθηκε τεχνητά από τους δανειστές! «Η κρίση που δημιουργήθηκε και δημιούργησαν οι δανειστές είχε σκοπό ακριβώς να κατασχέσει τον υποθαλάσσιο πλούτο μας» ήταν η θεωρία που ανέπτυξε ο Πάνος Καμμένος.

    «Μας χτυπήσανε και μας παλέψανε για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας. Δεν ξεκίνησε η κρίση τυχαία, μας βάλανε στόχο για να παραδώσουμε τον πλούτο μας», ανέφερε.

    Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε το «Πρώτο Θέμα»: 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται ο τούρκικος «τσαμπουκάς»: Απειλές Ακάρ και υπερπτήσεις F-16 πάνω από ελληνικά νησιά (upd)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ναύαρχος Αποστολάκης: Αν οι Τούρκοι ανέβουν σε ελληνική βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε



    ΣΧΟΛΙΑ