• Πολιτική

    Κάλυμνος – Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Το πτώμα του φοιτητή μεταφέρθηκε με τσουβάλι στο σημείο που βρέθηκε

    • NewsRoom
    Νίκος Χατζηπαύλου-Κάλυμνος


    Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο. Το πτώμα του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε μέσα σε τσουβάλι στην τοποθεσία που βρέθηκε.

    Η νεκροψία, που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, έδειξε πολλά μεταθανάτια τραύματα, τα οποία πιθανόν να προκλήθηκαν από το σύρσιμο του άψυχου σώματός του σε τραχύ έδαφος.

    Σε λίγη ώρα η σορός του άτυχου φοιτητή πρόκειται να μεταφερθεί στη Ρόδο ώστε να διενεργηθεί από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

    Το θύμα βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένο στο πρόσωπο και στο σώμα, χωρίς το φούτερ του και μόνο με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Στο δεξί του πόδι φορούσε ένα παπούτσι.

    Το άψυχο σώμα του Νίκου εντοπίστηκε τυχαία από νεαρό νησιώτη, το απόγευμα του Σάββατου 25 Νοεμβρίου, σε σημείο που είχε ερευνηθεί πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες.

    Όπως όλα δείχνουν μεταφέρθηκε εκεί την προηγούμενη νύχτα, μετά από σημαντικές μαρτυρίες που έφθασαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» και έκαναν λόγο για άτομα με παραβατική συμπεριφορά που δρουν στην συγκεκριμένη περιοχή και έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους κατοίκους του νησιού. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι ο άτυχος νέος ίσως να βρέθηκε άθελα του μπροστά σε μια παράνομη συναλλαγή.

    Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία που ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή, τα παπούτσια και οι κάλτσες που εντοπίστηκαν σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση και αναγνωρίστηκαν από τους συγγενείς, βρίσκονταν εκεί αρκετές μέρες πριν την εξαφάνιση. Πιθανόν οι συγγενείς να μπερδεύτηκαν, αφού το θύμα όταν βρέθηκε, φορούσε ένα παπούτσι.

    Τα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ

    Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει δολοφονηθεί από εμπόρους ναρκωτικών, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή της Καλύμνου η εγκληματικότητα βρίσκεται στα ύψη. Ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν μπορεί και να απορριφθεί πλήρως το σενάριο της δολοφονίας, από κοντινό του πρόσωπο, που γνώριζε προσωπικά τον άτυχο φοιτητή.

    Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ είναι η «σκηνοθεσία» που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν γύρω από την εξαφάνιση, αφήνοντας παπούτσια που δήθεν ανήκαν στον 21χρονο σε απόμακρη περιοχή του νησιού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοκτόνησε επιζών του Μπατακλάν δύο χρόνια μετά την επίθεση των τζιχαντιστών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεβίωσε ο βιομήχανος Ευστάθιος Λεβεντέρης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάνδρα: 70χρονος κυνηγός το 22ο θύμα της φονικής κακοκαιρίας



    ΣΧΟΛΙΑ