• LIFE&STYLE

    Power of Love: Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις που «καίνε» τους παίκτες- Σοκαρισμένη η Μ. Μπακοδήμου (videos)

    • NewsRoom
    power of love


    Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε χθες το ριάλιτι της αγάπης, Power of Love, μετά τα όσα προέκυψαν στο επεισόδιο της Τετάρτης, με την Εσμέ να αποκαλύπτει ότι η Χριστίνα διατηρεί ερωτικές επαφές με έναν παίκτη του ρουμάνικου ριάλιτι και τον Παύλο Παπαδόπουλο, που είναι ο σύντροφός της μέσα στο παιχνίδι να είναι έξω φρενών.

    Η Χριστίνα δεν φάνηκε να υποστηρίζει τον εαυτό της ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι παίκτες να πιστέψουν ότι προφανώς είναι αλήθεια τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη. Ακόμη και οι κοπέλες στράφηκαν εναντίον της, παίρνοντας το μέρος του Παύλου και υποστηρίζοντας ότι προφανώς η Χριστίνα υποκρινόταν στα συναισθήματά της για τον παίκτη. Εκείνη από την πλευρά της, αντιμετώπιζε πολύ ήρεμα τα όσα λέγονταν προς το πρόσωπό της, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα να τους αλλάξει γνώμη.

    Αποτέλεσμα της κλιμακούμενης έντασης, που έφτασε να εμπλέκει τελικά όλους τους παίκτες ήταν ότι άρχισαν να αποκαλύπτονται κι άλλα, ακόμη πιο σοκαριστικά πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Μαρία Μπακοδήμου, η Χριστίνα, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει δεχτεί κάποια επιθετικά μηνύματα από τον Παύλο, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι τα έχει κρατήσει, ως αποδεικτικά στοιχεία, καθώς, όπως είπε, πραγματικά υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκε ότι ο παίκτης θα της κάνει κάτι κακό. Η παρουσιάστρια «αντεπιτέθηκε», ρωτώντας τη πώς είναι δυνατόν να είναι με ζευγάρι με κάποιον για τον οποίο έχει να πει όλα αυτά τα αρνητικά. Εκείνη δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι πίστευε αρχικά πως ο παίκτης δεν εννοούσε τα όσα έλεγε και τα έλεγε απλώς πάνω στα νεύρα του.

    Ο Παύλος, που φαίνεται ότι εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο με τα όσα υποστήριζε η παίκτρια γι’ αυτόν, προχώρησε σε μια ακόμη κατηγορία εναντίον της, λέγοντας πως φλέρταρε και με άλλους παίκτες του παιχνιδιού, τον καιρό που ισχυριζόταν ότι έχει αφοσιωθεί στον ίδιο. Οι λεπτομέρειες που αποκάλυπτε ήταν σοκαριστικές, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την παίκτρια.

    Σιγά σιγά, άρχισαν να μιλούν κι άλλοι, κατηγορώντας την παίκτρια και υπονοώντας ότι προφανώς υποκρίθηκε, θέλοντας να κάνει σχέση με έναν δημοφιλή παίκτη του παιχνιδιού, ώστε να είναι και η ίδια «δυνατή», παραμένοντας για περισσότερο καιρό μέσα στο σπίτι.

    Όπως όλα δείχνουν, η ένταση αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα, αφού έχει ξεκινήσει ένας κυκεώνας αποκαλύψεων, που θα τεθεί προς συζήτηση και στο αποψινό Gala.

    Μάλιστα, στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, γίνονται μια σειρά από ιδιαίτερα πικάντικες αποκαλύψεις, για νέα θέματα, μετά και την αποχώρηση της Κατερίνας Σαββοπούλου, που αναμένεται να ανάψουν φωτιές για πολλούς από τους παίκτες.

    Δείτε παρακάτω τα όσα διαδραματίστηκαν χθες, αλλά και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

    Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ