ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εύα Καϊλή δεν συμμετέχει στις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, για “προσωπικούς αντικειμενικούς λόγους που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν” αναφέρουν με δήλωσή τους, οι συνήγοροί της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.
Ειδικότερα, οι κ. Δημητρακόπουλος και Μαρί σημείωσαν: “Προσωπικοί αντικειμενικοί λόγοι της κ. Εύας Καϊλή, που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, δεν της επιτρέπουν να παραστεί σήμερα στη συνεδρίαση της Ολομέλειας στο Στρασβούργο“.
Διαβάστε επίσης:
Πότε κλείνουν τα δικαστήρια λόγω εκλογών
Μητσοτάκης: Η πατρίδα μας έχει σύνορα και φυλάσσονται – Να αισθάνεστε ασφαλείς
Le Mans: Ιστορική νίκη Ferrari!
──────────────────
Εκλογές 2023
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.