ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Φέτος θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της επανεκκίνησης της οικονομία, ότι μπαίνουμε σε μια εποχή ανάπτυξης για όλους» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Πρακτορείο 104.9» ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και συνέχισε λέγοντας: «Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι οι επενδύσεις είναι βασικό προαπαιτούμενο και φυσικά στην προσπάθεια αυτή ειδικό ρόλο έχει η πολιτική για την ενέργεια και το περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι αυτές οι δύο πολιτικές μπορούν να “παντρευτούν” καθώς έτσι ή αλλιώς πάμε σε μια πολιτική πρασινίσματος της ενέργειας με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».
Ερωτηθείς πόσο εφικτοί είναι αυτοί οι στόχοι, ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε: «Αυτή μας η προσπάθεια είναι ενταγμένη στη συνολική κυβερνητική πολιτική και νομίζω ότι συμβάλεις στον εκσυγχρονισμό της χώρας και στην προσαρμογή μας στα δεδομένα των ευρωπαϊκών προηγμένων χωρών»
Τελειώνοντας ο υπουργός Ενέργειας στη ραδιοφωνική του συνέντευξή υπογράμμισε: «Η προσπάθεια μας είναι η ενέργεια να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και από την άλλη να είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες περιβαλλοντικές επιταγές».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ράγισε καρδιές η μητέρα της Κυριακής Γρίβα: «Δες τη φωτογραφία με το μνήμα της. Βλέπεις πού είναι τώρα; Κάθαρμα!»
- ΔΥΠΑ: Συνολικά 36.778 άνεργοι βρήκαν δουλειά, μέσω των προγραμμάτων το α΄ εξάμηνο
- BlackRock: Εξετάζει επιστροφή στην Aramco του μεριδίου της στους αγωγούς φυσικού αερίου
- Επτά χρόνια για την αγορά μίας καραμπίνας: Η Γερμανία παλεύει να νικήσει τη γραφειοκρατία
