• Πολιτική

    Κ. Μπακογιάννης: «Το από πάνω προς τα κάτω τελείωσε, στο εξής όλοι μαζί»

    • NewsRoom
    μπακογιαννης

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


     ΜΣε εκλογικό κέντρο της Αθήνας βρέθηκε μόλις ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να βρεθεί με τους ψηφοφόρους του δήμου και να προχωρήσει στις προγραμματικές του δηλώσεις.

    Ο Κώστας Μπακογιάννης ψήφισε και πάλι στην Ευρυτανία, τόπο καταγωγής του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη και στη συνέχεια επέστρεψε στη Αθήνα για να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων σχετικά με την αναμέτρηση στο δήμο Αθηναίων, όπου και είναι υποψήφιος. Αξίζει να αναφερθεί ότι, φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο, η υποδοή του κόσμου απέναντι στον υποψήφιο δήμαρχο ήταν ιδιαίτερα θερμή.

    «Καλό μεσημέρι σε όλους και όλες. Σήμερα η Αθήνα δεν αλλάζει απλώς δήμαρχο, αλλάζει εποχή, λειτουργεί πλέον με έναν άλλο τρόπο, με μια άλλη αντίληψη, με μία νέα φιλοσοφία. Απευθύνομαι σε όλους, θερμή παράκληση, αφιερώστε σήμερα λίγο χρόνο και ελάτε να ψηφίσετε. Απευθύνομαι ειδικά στους νέους. Η πόλη είναι δικιά σας. Δείτε την όπως την θέλετε, όπως την αξίζετε. Το από πάνω προς τα κάτω τελείωσε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κουνάει το δάχτυλο σε κανέναν. Από δω και πέρα μόνο από κάτω προς τα πάνω, όλοι μαζί».



    ΣΧΟΛΙΑ