• Διεθνής πολιτική

    Ιταλία: Ανησυχία για την κατάσταση υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

    • NewsRoom
    Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρώην πρωθυπουργός Ιταλίας

    Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρώην πρωθυπουργός Ιταλίας


    Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα πάρει μέρος απόψε σε τηλεοπτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία είχε προγραμματισθεί να τον φιλοξενήσει καθώς η εφημερίδα La Repubbica, έκανε λόγο για προβλήματα με την πίεση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού. 

    Αναλυτικότερα, η ηλεκτρονική έκδοση της La Repubblica, ανέφερε ότι o πρώην πρωθυπουργός τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει προβλήματα με αυξομειώσεις της πίεσης και στρες. Επιπρόσθετα, έγραψε πως οι συνεργάτες και γιατροί του Μπερλουσκόνι εξετάζουν το ενδεχόμενο να εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική για λίγες ημέρες, προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Μαρτίου.

    Ο ίδιος ο πρώην Καβαλιέρε όμως, διαψεύδει  το γεγονός στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa «Είναι μια χαρά στην υγεία του», ανέφερε χαρακτηριστικά το ειδησεογραφικό πρακτορείο .

    Υπενθυμίζεται ότι πριν δυο χρόνια, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε εισαχθεί σε νοσοκομείου του Μιλάνο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.Ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές, αλλά παίρνει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία και το κόμμα του, Φόρτσα Ιτάλια, λαμβάνει το 16% της πρόθεσης ψήφου.



    ΣΧΟΛΙΑ