• Πολιτική

    Ειρωνίες Πολάκη σε Στουρνάρα για την υπόθεση Πάσχα: «Πού είσαι μωρέ, ανησυχώ»

    • NewsRoom

    Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Την εμμονή του με τον Γιάννη Στουρνάρα επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, βρίσκοντας αφορμή για την υπόθεση Πάσχα. 

    Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ έξω από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης κάλεσε τον Γιάννη Στουρνάρα να παραιτηθεί «για λόγους ευθιξίας» (όσο ειρωνικό και αν ακούγεται αυτό από μέλος της κυβέρνησης, όπου η παραίτηση για λόγους ευθιξίας αποτελεί μια… σπάνια πρακτική)!

    Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν φάνηκε να ευχαριστιέται από την έλλειψη αντίδρασης του Διοικητή της ΤτΕ, και αποφάσισε να συνεχίσει με ειρωνική διάθεση και από το αγαπημένο του μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

    «ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!! Πού είσαι μωρέ; Αρχίζω κι ανησυχώ! Έπαθες πράμα; Στο βάζω να το ξαναδείς μήπως και δεν το είδες!  Με το Ντράγκι μιλιέστε; Του είπες τίποτα; Δώσε ένα σήμα πως αναπνέεις έστω! ΥΓ. Δεν σε παίρνω τηλέφωνο να μάθω ήντα κάνεις ,γιατί μπορεί να ξιπαστείς (ξαφνιαστείς-τρομοκρατηθείς) και πάθεις κάνα ισχαιμικό και ποιος με ξεπλένει μετά….», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, προσθέτοντας ένα δημοσίευμα της Αυγής με τις πρωϊνές του δηλώσεις στην ΕΡΤ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνω από 70 πρώην στελέχη της Εθνικής Τράπεζας ελέγχονται για δάνεια-μπόνους από την Εισαγγελέα Διαφθοράς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Πάσχας (ΤτΕ): «Ουδέποτε είχα ούτε έχω οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο προς την Εθνική ή άλλη τράπεζα»27

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποινική δίωξη σε βάρος στελέχους της ΤτΕ για δάνεια 800.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ