ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος για τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον καθόλου γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης σε όλη την Κρήτη.
Η Χρυσή Αυγή αφαίρεσε και επίσημα την Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου από τη λίστα των γραφείων στην ιστοσελίδα της, ενώ είχε προηγηθεί το κλείσιμο των γραφείων της στα Χανιά τον Δεκέμβριο του 2017.
Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο είχαν χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο επιθέσεων, όταν μέλη της τοπικής οργάνωσης είχαν καταδικαστεί για επίθεση σε ομάδα αντιφασιστών στον Ζαρό Ηρακλείου, τον Νοέμβριο του 2012.
Στην Ιεράπετρα, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ταυτίστηκαν με τη βίαιη ρατσιστική επίθεση στους Πακιστανούς εργάτες στη Βαϊνιά τον Φεβρουάριο του 2013, για την οποία καταδικάστηκαν πρωτόδικα πέντε στελέχη της τοπικής οργάνωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωτομαγιά: Υποχρεωτική αργία – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Κατσιαντώνης: «Για να είσαι αποστάτης πρέπει να ρίξεις μια κυβέρνηση. Εγώ δεν ρίχνω καμιά κυβέρνηση»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άνω-κάτω οι ΑΝΕΛ: Η κ. Αυλωνίτου πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση λέει ο Δ. Καμμένος (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Επιμένει στο ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για τους υποστηρικτές του – Νέα σύγκρουση με Ρεπουμπλικανούς
- Alibaba: Διαζύγιο μετά από 30 χρόνια για τον Τζο Τσάι και την Κλάρα Γου Τσάι – Πώς θα μοιράσουν την περιουσία
- Φωτιές: 11 συλλήψεις για πυρκαγιές σε Αργολίδα, Ηλεία, Σέρρες, Αττική και Λέσβο
- Μάχη με τις φλόγες στην Αττικοβοιωτία: Στον Κιθαιρώνα το κρίσιμο μέτωπο από το Πόρτο Γερμενό, εκκενώσεις προς Μέγαρα – Μαίνονται οι φωτιές σε Φωκίδα και Φθιώτιδα (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.