ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρουκέτες έπληξαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στρατιωτική βάση δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία στη λεγόμενη Πράσινη Ζώνη στη Βαγδάτη, όπου εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας, δήλωσε πηγή προσκείμενη στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στο Γαλλικό Πρακτορείο και στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου άκουσαν ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο της Βαγδάτης που ακολουθήθηκαν από υπέρπτηση αεροσκάφους και σειρήνες.
Αυτή είναι η 19η επίθεση εναντίον αμερικανικών εγκαταστάσεων, βάσεων και συμφερόντων σε τέσσερις μήνες στο Ιράκ, τουλάχιστον κατά την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου. Στις δηλώσεις του στο Ρόιτερς, ο Αμερικανός στρατιωτικός δεν διευκρίνισε αν οι ρουκέτες προκάλεσαν θύματα ή υλικές ζημιές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικά Γαλακτοκομεία: Οριστική συμφωνία για την εξαγορά της Δωδώνης
- ΗΠΑ: Ο Χακίμ Τζέφρις έσπασε το ρεκόρ πολύωρης ομιλίας στη Βουλή στην ψήφιση το νομοσχεδίου Τραμπ
- Τηλεδιάσκεψη Γεραπετρίτη και Κεραμέως με τους επικεφαλής των διπλωματικών αρχών ΗΠΑ και Καναδά για το «RebrainGreece»
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της RWE AG, Δρ. Markus Krebber
