• Πολιτική

  Υπό διάλυση οι Σπαρτιάτες, έμειναν με 7 βουλευτές: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Διονύσης Βαλτογιάννης

  • NewsRoom
  Διονύσης Βαλτογιάννης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

  Διονύσης Βαλτογιάννης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας


  Επιστολή με την οποία δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών απέστειλε πριν από λίγο στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Διονύσης Βαλτογιάννης.

  Όπως αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης, η παραγγελία από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ιδίου και των συναδέλφων του διαμορφώνει συνθήκες όπου «είναι αδύνατον να παραμείνω στην ΚΟ Σπαρτιάτες υπό την ηγεσία του προέδρου κ. Στίγκα, ο οποίος μετά τις ανέρειστες και ανυπόστατες καταγγελίες του, κατέστη επί της ουσίας η αφορμή της ποινικής μου δίωξης».

  Με 7 βουλευτές πλέον η ΚΟ των Σπαρτιατών

  Πρόκειται για τον πέμπτο κατά σειρά βουλευτή των Σπαρτιατών που αποχωρεί από το κόμμα (έχουν προηγηθεί οι κ. Κατσιβαρδάς, Φλώκος, Μανούσος, Δημητροκάλλης) μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις Στίγκα για greek mafia και Δον Κορλεόνε, αλλά και οι αναφορές για επισκέψεις στον καταδικασμένο και τρόφιμο των φυλακών Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη.

  Πλέον οι Σπαρτιάτες μένουν με 7 βουλευτές, 3 δηλαδή περισσότερους από το ελάχιστο όριο που επιτρέπει ο Κανονισμός για τη διατήρηση μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

  Διαβάστε επίσης:

  Φάμελλος: Το Ταμείο Ανάκαμψης γίνεται η μεγάλη χαμένη ευκαιρία

  Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω βαριάς συντήρησης

  Έλληνες και Κινέζοι πλοιοκτήτες σαρώνουν τα μεταχειρισμένα capesizes  ΣΧΟΛΙΑ