ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα αντί σε ψευδείς ειδήσεις, προτρέπει το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«To να βασίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα αντί σε ψευδείς ειδήσεις είναι πάντοτε καλό στη διπλωματία. Όπως είναι και η ψυχραιμία» απαντάει το υπουργείο Εξωτερικών στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με ανάρτησή του στο twitter.
Νωρίτερα ο κ. Τσαβούσογλου είχε επιτεθεί στην Ελλάδα υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο, αλλά και πως έχει πυροβολήσει και σκοτώσει τρεις μετανάστες στο Έβρο καθώς και πως έχει βυθίσει βάρκες μεταναστών στο Αιγαίο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 2025: Οι πιο επιδραστικές στιγμές και συμφωνίες που αναδιαμόρφωσαν τη μόδα και τον κλάδο πολυτελείας
- Από την ψηφιακή επιτυχία στις θεσμικές αποτυχίες του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη
- Οι τοπικές συρράξεις ελλοχεύουν κινδύνους για την διεθνή ναυσιπλοΐα, για τα πλοία και τα πληρώματα
- Πλειστηριασμοί: Ποδαρικό στη Μύκονο κάνει το «ηλεκτρονικό σφυρί» το 2026