• Πολιτική

    Ιωσήφ Λιβανός: Τι απαντά στους κύκλους του υπουργείου Οικονομικών


    Απάντηση στους κύκλους του υπουργείου Οικονομικών έδωσε ο επιχειρηματίας Ιωσήφ Λιβανός σχετικά με τα σχόλια τους στις καταγγελίες του για τις μίζες που φέρεται να ζήτησε σύμβουλος του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

    Η απάντηση του Ιωσήφ Λιβανού:

    Παρότι είναι σαφής η προσπάθειά από μέρους σας αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
    Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία καταγγελία μου που να ερευνήθηκε από τη Δικαιοσύνη και να κατέληξε σε απαλλαγή!!

    Δυστυχώς συνεχίζετε τα εύκολα ψεύδη για δήθεν απαλλαγή των Πολιτικών Προσώπων που σχετίζονται με το Σκάνδαλο Καρούζου !!

    Σας καλώ να γνωστοποιήσετε δημόσια την ημερομηνία που κατά το νόμο εισήχθη η δικογραφία στη Βουλή των Ελλήνων αλλά και αυτή την δήθεν απαλλακτική απόφαση του 2013 που επικαλείστε ότι τους φέρει Αθώους !!
    Σας τονίζω ότι από τις ανακοινώσεις σας φέρετε απαλλακτική ημερομηνία, ημερομηνίας που τα εμπλεκόμενα Πολιτικά Πρόσωπα κατείχαν ανωτέρω αξιώματα !!

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΗΓΕ –ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ -ΣΤΗ
    ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΝ.

    Σας υπενθυμίζω δε ότι υπάρχουν ήδη σε εξέλιξη δύο δικογραφίες που αφορούν πολιτικά πρόσωπα που έχω αποκαλύψει σε σχέση με το Σκάνδαλο Καρούζου.Σε επανειλημμένες επιστολές μου δε και προς τον ίδιο, τον νυν Πρωθυπουργό έχω καταγγείλει πως και κατά την δική σας διακυβέρνηση έχει γίνει συγκάλυψη του Σκανδάλου αυτού, επίσης και μη διερεύνηση των καταγγελιών μου τόσο σε Φορολογικά, Ποινικά αλλά και Πολιτικά αξιόποινα κολάσιμες πράξεις.

    Ήδη σας πληροφορώ ότι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς μου, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, διερευνά τυχόν παράνομες πράξεις και παραλείψεις όλων των Δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν αυτή την υπόθεση.
    Διαψεύστε με αν κάνω λάθος .Ηδη από τον Σεπτέμβριο 2017 έχει διαβιβαστεί στη Βουλή άλλη σχετική δικογραφία που αφορά Πολιτικά πρόσωπα , για την οποία η Κυβέρνησή σας γνωρίζει καλά ( όπως κι εμείς) ότι για προφανείς λόγους παραμένει χαμένη κάπου στα συρτάρια των αρμοδίως υπευθύνων της Βουλής, δίχως να έχει προφανώς γνωστοποιηθεί στους Αρχηγούς Κομμάτων, εξ όσων γνωρίζω.

    Επομένως όταν αναφέρεστε στην αξιοπιστία μου, την οποία εξυμνούσατε όταν σας βόλευε πολιτικά, σας συνιστώ να είστε πιο προσεκτικοί!!!!
    Οτι κατήγγειλα το 2010 μετά από αποκαλύψεις του ιδίου του Καρούζου και λοιδορήθηκα (όπως λοιδορούμαι και σήμερα) επιβεβαίωσε πρόσφατα (δυστυχώς για όποιους είναι εμπλεκόμενοι!!) και ο ίδιος ο Καρούζος δημόσια, μέσα στο Δικαστήριο!!! Αποκάλυψε δε μεταξύ άλλων ότι έστελναν κουτιά γλυκών με διπλούς πάτους που περιείχαν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε Εισαγγελέα Εφετών και σε άλλους!!

    (Σας παραπέμπω στα σχετικά δημοσιεύματα 22/02/2017 των Μ.Μ.Ε από έγκριτους δημοσιογράφους του Δικαστικού ρεπορτάζ οι οποίοι κάλυψαν την πρώτη μέρα της δίκης του σκανδάλου Καρούζου (καθώς λόγω «συγκάλυψης» στο ακροατήριο έφτασαν δυο εκ των 138 συναφών υποθέσεων) όπου καταδικαστήκαν οι εμπλεκόμενοι σε πολυετή
    κάθειρξη!!!)

    Σας παραπέμπω στα από Ιουνίου, Αυγούστου και Νοεμβρίου του 2017, τρία(3) εξώδικα μας καθώς και στην από 8-1-2018 ανοικτή επιστολή μας απευθυνόμενα τόσο προς τον Υπουργό Οικονομικών ,τον Πρωθυπουργό, την Α.Α.Δ.Ε καθώς και την Ηγεσία του Αρείου Πάγου !!!

    Προς το παρόν θα μείνω στον Σύμβουλο -Ταμία και βασικό συνδετικό κρίκο άλλης υπόθεσης που αφορά συμφωνία Καζίνο. Γνωρίζουν καλά αυτοί !!
    Αυτοί που προκειμένου να με πείσουν ώστε να υποκύψω στον εκβιασμό και θέλοντας να μου υπερτονίσουν την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία (Σύμβουλος και μεσάζοντες ) και την εμπιστοσύνη που απολάμβαναν μεταξύ τους λόγω «συναλλακτικών σχέσεων» και εξυπηρετήσεις συμφερόντων, που καθιστούσαν αυτόν Ακλόνητο και Αμετακίνητο… άνοιξαν πολύ το στόμα τους.

    Δυστυχώς όμως σήμερα επαληθεύονται πράγματα που δεν θα μπορούσαν να είναι εις γνώση μου αν δεν μου τα είχαν εκμυστηρευτεί στα πλαίσια της κατάθεσης από μέρους τους διαπιστευτηρίων φερεγγυότητας !! Υπάρχουν πάρα πολλά αποδεικτικά στοιχεία.
    Εν ευθέτω χρόνο θα αποστείλουμε προς τον Πρωθυπουργό, Ακρως Αποκαλυπτική Επιστολή ως πλήρη απάντηση στις υβριστικές δηλώσεις που εξαπέλυσαν Κυβερνητικά στελέχη που σκοπό έχουν να πλήξουν την μέχρι τώρα αδιαμφησβήτητη ακεραιότητα μου !!!

    Είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί όσων υποστηρίζουν ότι βάλλομαι εναντίον του Υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου. Επιδιώκουν την απαλλαγή των πραγματικών εκβιαστών και μεταφέρουν το βάρος όπου δη!! για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε ισχυρίσθηκα ότι οι εμπλεκόμενοι ανέφεραν στα παίγνια τους ή ως αποδέκτη χρηματικής αμοιβής τον ίδιο τον Υπουργό Οικονομικών κ Ευκλείδη Τσακαλώτο.

    Ο καθείς φέρει το βάρος της ευθύνης μέχρι εκεί που του αναλογεί !! Κατάγγειλα και καταγγέλλω όχι Πολιτικά Κόμματα ούτε Κυβερνήσεις, αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις
    διαφθοράς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απαντά ο Ιωσήφ Λιβανός στην ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ και στο Μαξίμου



    ΣΧΟΛΙΑ