• Πολιτική

    Ηλιόπουλος: Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις και να απαντάς στην πολιτική με προσωπικές επιθέσεις

    • NewsRoom
    Ο Νάσος Ηλιόπουλος

    Ο Νάσος Ηλιόπουλος


    «Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά», αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στη σημερινή πανελλαδική τηλεδιάσκεψη της ομάδας Αχτσιόγλου.

    Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ειδικότερα:

    «Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα».

    Τονίζει ότι είναι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001 και σημειώνει: «Το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

    Τα «πυρά» της Έλενας Ακρίτα και της Ελένης Αυλωνίτου κατά του Ηλιόπουλου

    Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, η οποία τονίζει: «Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε.

    Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη κυλιέται στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος.

    Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου». Και συνεχίζει σε νέο της μήνυμα, «περιμένω έναν -έναν! – από τους συναδέλφους βουλευτές που πρόσκεινται στους 6+6 να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτή την απολιτική και ξεκάθαρα υβριστική δήλωση. Έναν!».

    Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη, Ελένη Αυλωνίτου, τονίζει χαρακτηριστικά: «Όλος ο κόσμος που παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και είμαστε πολλοί, γιατί είμαστε με το κόμμα και τον εκάστοτε εκλεγμένο πρόεδρο, είμαστε κατά τον κ. #Ηλιόπουλο «ο βούρκος»! Εμείς με το λαό και εκείνοι με την καρέκλα αγκαλιά!!!».

    Διαβάστε επίσης:

    Σε τεντωμένο σχοινί ο ΣΥΡΙΖΑ: Τα καρφιά της ομάδας Αχτσιόγλου, προσεχώς οι τελικές αποφάσεις

    ΝΔ: Συνεδριάζει της Δευτέρα η Πολιτική Επιτροπή για την εκλογή Γραμματέα

    Αυγέρη για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είμαστε ποτάμι με δύο όχθες που θέλει γέφυρα»



    ΣΧΟΛΙΑ