Πολιτική

Οικονόμου: Το παραλήρημα του Τσίπρα ολοκλήρωσε τη μεθόδευση – Τον περιμένουμε στη Βουλή να απαντήσει για όλα

  • NewsRoom
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

«Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πώς ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πώς είναι σήμερα», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

«Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».

Διαβάστε επίσης

Αλέξης Τσίπρας: Ζήτησε την παραίτηση Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Συνελήφθη για απάτη ο Φιλίστωρ Δεσταμπασίδης, προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis

Ειδικό Δικαστήριο: Έτοιμος ο Καλογρίτσας να προσκομίσει εκατοντάδες SMS με τον Νίκο ΠαππάΣΧΟΛΙΑ