• Πολιτική

    Ειδικό Δικαστήριο: Έτοιμος ο Καλογρίτσας να προσκομίσει εκατοντάδες SMS με τον Νίκο Παππά

    Χρήστος Καλογρίτσας

    Χρήστος Καλογρίτσας


    Πρόθυμος να φέρει στο Ειδικό Δικαστήριο όχι μόνο τα εκατοντάδες γραπτά μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον Νίκο Παππά και ακόμα δεν έχει προσκομίσει, αλλά και το κινητό του τηλέφωνο για να αποδείξει ότι όλα είναι γνήσια, δήλωσε, μέσω των δικηγόρων του ο Χρήστος Καλογρίτσας.

    Αυτή είναι η απάντηση του εργολάβου στην ένσταση του συγκατηγορούμενου του πρώην υπουργού περί πλαστότητας των 6 SMS που ήδη βρίσκονται στη δικογραφία.

    Ο δικηγόρος του Ανδρέας Λοβέρδος είπε στο δικαστήριο ότι επί μακρόν ουδέποτε αμφισβητήθηκαν αυτά τα μηνύματα ,.υπονοώντας ότι όσα SMS δεν έχουν προσκομισθεί έχουν “καυτό” περιεχόμενο. Έίπε ο κ.Λοβέρδος:

    «Θυμίζω η Βουλή έδωσε το πόρισμα της τον Ιούλιο 2021. Τώρα έχουμε 2023.

    Ο κ.Παππάς από το 2016 που έγινε ο διαγωνισμός ακούει για αυτά τα sms και δεν αντέδρασε. Δεν είπε ποτέ ότι είναι πλαστά.

    Άφησαν οι δικηγόροι του τα χρόνια να περνάνε και να τίθενται ενώπιον αρχών τέτοια στοιχεία;

    Ουδέποτε τα αμφισβήτησε. Έπρεπε να ζητήσει από το Hλεκτρονικό Εγκλημα στοιχεία, να πάει σε πραγματογνωμονες. Δεν έχουν τόσα χρόνια πει ούτε λέξη.

    Δεν είναι δυνατό να δεχθώ, ότι τα πέντε sms που θεμελιώνουν τα επιχειρήματα μας, και κάνουν χρήση, τα προσβάλλουν τώρα.

    Το έκτο sms που φέραμε εδώ, το φέραμε προς ενίσχυση των επιχειρημάτων μας. Δεν καταθέσαμε τα υπόλοιπα,γιατί ο εντολεας μας είπε να περιοριστουμε στα αναγκαία.

    Από το ημερολόγιο της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα προκύπτει η ακρίβεια του sms. Η σελίδα αυτή αποδεικνύει ότι έγινε το ραντεβού με τον κ Aρτεμίου. Ο Καλογρίτσας δίνει το κινητό του στη διάθεσή σας. Υπεύθυνη είναι
    η άλλη πλευρά που τόλμησε να ψελλίσει ότι είναι πλαστό.

    Το λέω από τώρα αν βγουν όλες οι συνομιλίες δεν θα έχουμε την ευθύνη. Εγώ δεν το πίστευα ,όταν τα διάβασα. Έχω μεγάλη εμπειρία στην πολιτική και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα έχει γράψει αυτά πρώην υπουργός».

    Διαβάστε επίσης:

    Ειδικό Δικαστήριο: Ημερολόγια για τα ραντεβού με Παππά και Αρτεμίου κατέθεσε η πλευρά Καλογρίτσα



    ΣΧΟΛΙΑ