Πολιτική

Οικονόμου: Θα υπάρξει υπουργείο Πολιτικής Προστασίας – Ο κ. Αποστολάκης ήταν κατώτερος των περιστάσεων

  • NewsRoom
Προειδοποίηση Οικονόμου σε αρνητές που εισβάλουν στα σχολεία: «Μην παίζετε με την φωτιά-Θα έχετε νομικές συνέπειες»

Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου


O Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας για το «ναυάγιο» με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, είπε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Αποστολάκης αποδέχτηκε οριστικά την πρόταση και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πίσω, γιατί δεν το άντεξε».

Θα υπάρξει υπουργός Πολιτικής Προστασίας που θα μπορεί να σηκώσει το μεγάλο βάρος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, λίγες ώρες μετά το «ναυάγιο» με τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Μιλώντας στο Open ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «ο κύριος Αποστολάκης αποδέχτηκε οριστικά την πρόταση και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πίσω, γιατί δεν το άντεξε» και εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η πρόταση τορπιλίστηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση με έναν τρόπο ακραίο».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι χθες μέχρι την ώρα των ανακοινώσεων για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, η κυβέρνηση είχε τη βεβαιότητα ότι όλα τα πρόσωπα αποδέχονται τον ρόλο που τους είχε προταθεί.

«Ας δεχτώ ότι έλεγε άλλα στον Τσίπρα και άλλα στον πρωθυπουργό, εμείς δεν είχαμε αυτή την εικόνα» τόνισε με νόημα κι επανέλαβε:

«Δεν ανακοινώνεται κυβέρνηση αν δεν υπάρχουν σαφή μηνύματα ότι αποδέχονται την πρόταση».

«Δεν είμαστε ντετέκτιβ να ψάχνουμε αυτά τα πράγματα» υπογράμμισε τονίζοντας ότι ο κ. Αποστολάκης ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

«Έγινε η επικοινωνία, υπήρξε αποδοχή κι έκανε πίσω. Προτίμησε να πειθαρχήσει στους πρώην φίλους του ή να λυγίσει στο βάρος των προσβολών από το υπηρετήσει έναν κρίσιμο στόχο» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε ακόμη:

Το μήνυμα Σταϊκούρα για την απομάκρυνση Ζαββού από το Υπουργείο Οικονομικών

Θεοχάρης σε Κικίλια: Σου παραδίδω το Brand Ελλάδα πιο δυνατό από ποτέΣΧΟΛΙΑ