• Πολιτική

    Οικονόμου προς ΣΥΡΙΖΑ: Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση

    • NewsRoom
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην πολιτική αντιπαράθεση σε μια κρίσιμη εποχή για την εθνική ακεραιότητα της χώρας.

    «Μετά το 1974 κανένας πολιτικός φορέας δεν είχε επιχειρήσει να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην κομματική αντιπαράθεση», τονίζει με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

    «Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας πιστά την τακτική “Τσίπρας προαναγγέλλει – Βαξεβάνης δημοσιεύει – ΣΥΡΙΖΑ  υπερθεματίζει”. Στηριζόμενος σε υλικό που διοχετεύουν ρυπαρά δίκτυα, έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας -σε μια κρίσιμη μάλιστα συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα- επιχειρώντας να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και της πολιτικής ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού», προσθέτει.

    «Δεν θα τους περάσει, διότι οι θεσμοί μας είναι ισχυρότατοι και ο λαός μας, με απόλυτη σύμπνοια, απαιτεί το εθνικό και το συλλογικό να μένουν απρόσβλητα από κάθε σκοπιμότητα.  Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είχαν και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η Κυβέρνηση επιδιώκει την αλήθεια, διότι δεν την φοβάται. Για αυτό είναι πάντοτε με την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα 4 καυτά ερωτήματα στον Αβραμόπουλο, η νέα ήττα του κόκκινου Τάκη, γιατί σάρωσε ο Κυριάκος, ο χαλαρός Μπρατάκος και το ταξίδι του Ζωγράφου στην Γη του Πυρός

    Διευκρινίσεις για το νέο προσοντολόγιο των Ηθοποιών



    ΣΧΟΛΙΑ