• Πολιτική

    Οικονομου: Ο Τσίπρας το έβαλε στα πόδια για να μην υπερψηφίσει το μεγαλύτερο μέρος του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ

    • NewsRoom
    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    «Με τη σημερινή του παρουσία ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε πλήρως τη χθεσινή περιγραφή του πρωθυπουργού για τη βασική πολιτική του στρατηγική: την εξαθλίωση και εξαχρείωση των πολιτικών μας ηθών» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

    Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως συνέχισε να ψεύδεται για το Power Pass, καθώς επανέλαβε ψευδώς πως ο πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί σε όλους ανεξαρτήτως τους καταναλωτές 600 ευρώ. Μάλιστα ανέφερε πως δεν υπάρχει ούτε μια τέτοια δήλωση του πρωθυπουργού, καθώς το μέτρο του Power Passs ανέφερε τα 600 ευρώ ως το ανώτατο ποσό που μπορεί κάποιος να πάρει.

    «Επικαλέστηκε δολίως αποσπασματικά στοιχεία και απέκρυψε σκόπιμα την ουσία από την έκθεση της ΕΕ για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα. Επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, την οποία αποδέχεται «α λα καρτ», αφήνοντας άθλια πολιτικά υπονοούμενα για μια υπόθεση βιασμών, χωρίς φυσικά να λέει ότι αν η ίδια υπόθεση δικαζόταν βάσει του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε η ΝΔ η καταδίκη θα ισοδυναμούσε με ισόβια.

    Κατά κανόνα καλύπτει τη χυδαιότητα και τη δολοφονία χαρακτήρων που επιχειρούν τα στελέχη του εναντίον όσων αντιστέκονται στην εξαθλίωση της πολιτικής ζωής από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποστασιοποιούμενος μόνο όταν η κατάσταση φτάνει στο μη παρέκει» αναφέρει.

    Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας το έβαλε στα πόδια, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για ένα κρίσιμο νομοσχέδιο για τα ελληνικά Πανεπιστήμια, προκειμένου να μην αναγκαστεί να υπερψηφίσει το μεγαλύτερο κομμάτι του νομοσχεδίου, με το οποίο δεν μπορεί να διαφωνήσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια: Αποχωρεί από την ψηφοφορία ο ΣΥΡΙΖΑ – Βρήκε δικαιολογία στην τοποθέτηση Συρίγου

    Απάντηση Σταϊκούρα στην Αχτσιόγλου για το POWER PASS

    Τσίπρας: Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να αποκαλεί τους αντιπάλους του «τσογλάνια και τρομοκράτες»



    ΣΧΟΛΙΑ