• Πολιτική

    Οικονόμου: Οι αστυνομικοί είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Αλεξανδρούπολη

    • NewsRoom
    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου

    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου


    «Οι αστυνομικοί είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

    «Οι αστυνομικοί, όπως πάντοτε, όταν χρειάζεται συνδράμουν την κοινωνία και την Πολιτεία σε όλες τις δραστηριότητες προστασίας της κοινωνίας και επιβολής του νόμου», ανέφερε ο Υπουργός και πρόσθεσε:

    «Βοήθησαν σε εκκενώσεις, σε μια πολύ δύσκολη βραδιά και ημέρα για την Αλεξανδρούπολη. Είδαμε να βοηθούν οι αστυνομικοί τους ανθρώπους να φύγουν, να μεταφερθούν με ασφάλεια, διότι πάντοτε προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και στη συνέχεια των δημόσιων υποδομών και της περιουσίας.

    Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Αυτοδιοίκηση, οι Αξιωματικοί, οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το επιτελείο, με το Κέντρο Επιχειρήσεων εδώ στην Αθήνα, έτσι ώστε να συμβάλουμε και να συνδράμουμε προκειμένου με ασφάλεια να απομακρυνθούν οι πολίτες από τις εστίες του κινδύνου στη μάχη αντιμετώπισης πυρκαγιάς».

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης

    Αχτσιόγλου: Απούσα η κυβέρνηση από την πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη

    Μάχη σε ένα μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Αλεξανδρούπολη



    ΣΧΟΛΙΑ